LO med i forskningsstyrer

Publisert: 03.05.11

– innholdet kan være utdatert

Seniorrådgiver Nina Tangnæs Grønvold, Samfunnspolitisk avdeling i LO, er nyoppnevnt som medlem av Divisjonsstyret for Samfunn og Helse. Divisjonen skal fremme forskning og innovasjon for å møte samfunnsutfordringer – globalt og nasjonalt – knyttet til helse, velferd, utdanning og samfunnsorganisering.

Utredningsleder Anthony Kallevig, Næringspolitisk avdeling i LO, er gjenoppnevnt som medlem Divisjonsstyret for Innovasjon.  Divisjonen er en sentral strategisk og operativ aktør for å realisere Regjeringens plan for innovasjonspolitikk.

Med denne oppnevnelsen er LO representert i to viktige satsingsområder for FoU av stor betydning for samfunnet herunder helsesektoren og for næringslivet.

Relevante artikler

Vi har satt oss som mål å organisere mange flere innenfor IT-bransjen. Derfor søker vi nå etter en engasjert og dedikert person til stillingen som rådgiver IT.
Telenor velger å kvitte seg med over 100 ansatte, inkludert hele kundesentret på Rørvik nord i Trøndelag. EL og IT Forbundet reagerer på begrunnelsen som selskapet gir for oppsigelsene.
Kontoret er stengt fra 22. mars til 2. april.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.