LO med i forskningsstyrer

Publisert: 03.05.11

– innholdet kan være utdatert

Seniorrådgiver Nina Tangnæs Grønvold, Samfunnspolitisk avdeling i LO, er nyoppnevnt som medlem av Divisjonsstyret for Samfunn og Helse. Divisjonen skal fremme forskning og innovasjon for å møte samfunnsutfordringer – globalt og nasjonalt – knyttet til helse, velferd, utdanning og samfunnsorganisering.

Utredningsleder Anthony Kallevig, Næringspolitisk avdeling i LO, er gjenoppnevnt som medlem Divisjonsstyret for Innovasjon.  Divisjonen er en sentral strategisk og operativ aktør for å realisere Regjeringens plan for innovasjonspolitikk.

Med denne oppnevnelsen er LO representert i to viktige satsingsområder for FoU av stor betydning for samfunnet herunder helsesektoren og for næringslivet.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.