LO Luftfart etablert

Publisert: 17.02.15

– innholdet kan være utdatert

LOs representantskap vedtok i dag å ta opp Norsk Cockpit forbund i LO. Det blir LOs 24. forbund. Med nærmere 8000 medlemmer innen bagasjehåndtering, brann, redning, vakt, drivstoff, renhold, kabin og cockpit er LO nå den største arbeidstakerorganisasjonen for luftfartsansatte i Norge.

LO Luftfart

LO Luftfart skal være et rådgivende organ for LO-sekretariatet.

Uvalget vil bli ledet av den som er politisk ansvarlig for luftfarten i LOs ledelse. I tillegg vil følgende forbund være representert: Fellesforbundet, NTL, Handel og Kontor, IndustriEnergi, FLT, EL & IT Forbundet, Norsk Cockpit Forbund, Norsk Kabinforening, Arbeidsmandsforbundet og Transportarbeiderforbundet.

Les mer på lo.no.

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.