LO-konferanse: Konflikt og håp

Publisert: 07.08.12

– innholdet kan være utdatert

På konferansen møter du en rekke internasjonale og norske forskere og politikere samt aktører fra fagbevegelse, offentlig sektor og næringsliv. Det er lagt vekt på å få frem både teoretiske og mer praksisnære bidrag. Konferansen tilbyr parallellseminarer hvor det er mulighet for deltakerne selv til å initiere diskusjoner i grupper om temaer som vokser fram under konferansen.

Konferansen er ment som en møteplass for ulike miljøer med interesse for slike spørsmål. Arbeidsspråk er norsk og engelsk.

Konferanseavgift: NOK 3750 ,-

LOs studentmedlemmer kr 500,-

Dette inkluderer to dagers konferanse, to lunsj, en middag og en overnatting.

Påmeldingsfrist er 2. september. Se program og påmelding på www.lo.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.