LO deltar på klimafor-handlingene

Publisert: 11.12.14

– innholdet kan være utdatert

190 land og totalt 12 000 personer fra myndigheter, institusjoner, organisasjoner for fagbevegelse, miljø, næringsliv, m.fl. deltar i forhandlingene.

Det viktigste oppdraget i Lima er å få på plass en “kladd” for en ny internasjonal bindende klimaavtale, som skal vedtas på neste års klimaforhandlinger COP21 i Paris 2015. Det skal også besluttes et arbeidsprogram for større utslippskutt før 2020.

LO er tilstede med klimarådgiver, Anne-Beth Skrede, som deltar sammen med europeisk og internasjonal fagbevegelse.

Fagbevegelsen arbeider for å få på plass en ambisiøs og bindende global avtale som sikrer 2-gradersmålet, og som ivaretar en rettferdig omstilling til et klimavennlig samfunn.

Relevante artikler

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.