LO deltar på klimafor-handlingene

Publisert: 11.12.14

– innholdet kan være utdatert

190 land og totalt 12 000 personer fra myndigheter, institusjoner, organisasjoner for fagbevegelse, miljø, næringsliv, m.fl. deltar i forhandlingene.

Det viktigste oppdraget i Lima er å få på plass en “kladd” for en ny internasjonal bindende klimaavtale, som skal vedtas på neste års klimaforhandlinger COP21 i Paris 2015. Det skal også besluttes et arbeidsprogram for større utslippskutt før 2020.

LO er tilstede med klimarådgiver, Anne-Beth Skrede, som deltar sammen med europeisk og internasjonal fagbevegelse.

Fagbevegelsen arbeider for å få på plass en ambisiøs og bindende global avtale som sikrer 2-gradersmålet, og som ivaretar en rettferdig omstilling til et klimavennlig samfunn.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.