LO ber om frivillige i påska

Publisert: 28.01.14

– innholdet kan være utdatert

Påsken er en tid hvor media fokuserer på familiegleder i fjellet etc. For LOs gjester er dette en tid hvor det er lett å bli minnet på alt en ikke har i livet. Påsken er – i motsetning til julen –  også en tid med få tilbud til de som sliter tyngst. Derfor er det fint å tilby en kveld hvor de slipper “inn i varmen” og slipper å fryse.

Dørene åpnes 17.30 og det blir servert to retters middag, samt god musikkopplevelse. De andre årene har vi hatt 250-300 gjester innom i løpet av kvelden. Vi regner med at gjestene forlater lokalene klokken 2130. Arrangementet er selvsagt rusfritt.

Ønsker du å delta som frivillig, så send en epost til onur.johansen@lo.no.

Frivillige pleier å bidra til rigging av arrangementet, matservering, rydde, være bidragsyter til ro og orden, men først og fremst et medmenneske og en samtalepartner. De frivillige får ingen økonomisk kompensasjon, men man blir en erfaring rikere i tillegg til å ha gitt en utsatt gruppe en varm og hyggelig kveld.

Relevante artikler

Klokka 04.00 natt til onsdag 17. april ble det brudd i tarifforhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO på Telenoroverenskomsten
Her kan de lese kravene som EL og IT Forbundet fremmer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK).
The Electricians’ and IT Workers’ Union has submitted demands on several fronts.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.