LHL-streiken over

Publisert: 03.02.17

– innholdet kan være utdatert

Etter tre dager er streiken i LHL over.

Ansatte i Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL) kjemper for en rettferdig pensjon. Natt til onsdag 1. februar brøt meklingen mellom Spekter og LO Stat sammen. Meklingen omfattet medlemmer av Fagforbundet, HK, EL og IT Forbundet og Fellesorganisasjonen (FO) i LHL.

Fredag ettermiddag møttes LO Stat og Spekter, og de skrev under på en avtale som gjør at streiken er over. 

– Å ha en hånd på rattet på pensjoner er viktig og avgjørende for å sikre gode, rettferdige pensjonsordninger i framtiden, forteller forhandlingsleder Øystein Gudbrands i LO Stat.

Streiken avsluttes umiddelbart, og de ansatte går tilbake på jobb som normalt.

Les protokollen.

 

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.