Les posten til arbeidstilsynet

Publisert: 04.08.10

– innholdet kan være utdatert

Offentlig elektronisk postjournal (OEP) er en felles publiseringstjeneste for statlige virksomheters postjournaler.  Bestilling av brev og dokumenter kan du gjøre via OEP blir sendt direkte til Arbeidstilsynet.

Arbeidstilsynets postjournal som blir publisert på OEP inneholder Arbeidstilsynets saksarkiv. Arkivdelen som inneholder personalsaker vil ikke bli publisert på OEP.

Journalen blir lagt ut etter at opplysningene i journalen er kvalitetssikret i forhold til taushetsplikt. Dokumentene er ikke forhåndsvurdert i forhold til offentlighetsloven. Ved innsynskrav vil dokumentets innhold bli vurdert etter offentlighetsloven.

Her kan du søke i Arbeidstilsynets postjournal: http://www.oep.no/

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.