Kvinnepionerer på utstilling

Publisert: 20.05.10

– innholdet kan være utdatert

Utstillingen er laget av KILDEN Informasjonssenter for kjønnsforskning og sponset av Fritt Ord, Utdanningsdirektoratet, Arbeidsdepartementet, El & IT Forbundet og LO.

Utstillingen handler om stolthet og arbeidsglede, men også om diskriminering og negative reaksjoner. Alle de seks kvinnene var med i KIM – Kvinner i Mannsyrker som ble stiftet i 1980, og gjorde en stor innsats for å forandre det kjønnsdelte arbeidsmarkedet i Norge.

Gjennom tekst og bilder formidler de seks hvordan fordommer viser seg i forholdet mellom mennesker, og hva som kan skje når en ledelse ikke tar ansvar for et arbeidsmiljø alle kan trives i.

Les hele intervjuet med Randi Solberg her. Se hele utstillingen på Kilden.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.