Kurs i flerkulturell ledelse

Publisert: 09.11.10

– innholdet kan være utdatert

I mange år har vi hatt etniske minoriteter på arbeidsplasser i Norge. Det kan være en utfordring å få til gode flerkulturelle arbeidsplasser, det kreves gjensidig kjennskap og respekt og at alle bidrar. Tillitsvalgte og ledere har et spesielt ansvar for å starte prosesser som gir trygge arbeidsforhold og et godt arbeidsmiljø.

Målsetting med kurset er å gi økt kompetanse i hvordan å lede et fellesskap av medarbeidere med ulik etnisk og kulturell bakgrunn. For å være en god leder må du være oppmerksom på hvilke utfordringer og muligheter dette gir. Hvordan skal du unngå snubletråder og få en positiv utvikling. Kurset består av foredrag, felles refleksjoner, erfaringsutveksling og diskusjoner.

Målgruppen er først og fremst tillitsvalgte på arbeidsplassen. Det er også mulig å søke om plass for personer som ønsker å ha lederfunksjoner eller for personer med faglig bakgrunn som har generell interesse for feltet.

Les om saken på LOs hjemmesider.

Relevante artikler

189 forslag til endringer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK)

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.