Kulturprisen til Østfold

Publisert: 08.05.13

– innholdet kan være utdatert

LOs kulturprise er en anerkjennelse for det verdifulle arbeidet som nedlegges for å skape kunnskap om og innsikt i den lokale arbeiderbevegelsens betydning.

Kulturnettverket Østfold fikk prisen for å være en formidler av kultur, og at det årlig engasjerer seg i større kulturoppsetninger i Østfold.

Stolthet og glede

Det var Svein Olav Agnalt (Ap), Skiptvets ordfører, som mottok prisen på vegne av Kulturnettverket Østfold. Det var med stolthet og stor glede at han tok i mot prisen.

– Jeg vil gjerne takke de som har nominert oss for at jeg får anledning til å stå her i dag og motta prisen på vegne av Kulturnettverket Østfold, sa Agnalt. 

Kultur er alles ansvar

Samtidig benyttet han anledningen til å takke alle som gjør det mulig for nettverket å utøve den virksomheten de gjør og gjør nettverket mulig.

– Kultur alles ansvar, og selve drivkraften for arbeiderbevegelsen.
Et sterkt kultur engasjement er ikke noe nytt for kultur i Østfold. Med AUF i spissen har de alltid drevet aktivt med kultur, skriver LO på sin kongresside.

Relevante artikler

189 forslag til endringer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK)

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.