Kraftig protest

Publisert: 04.11.10

– innholdet kan være utdatert

Tekst og bilde: NETTVERK

Rundt 2.000 elektrikere nikket samstemt. I dag var tiden inne for å vise at medlemmene ikke lenger finner seg i å bli holdt med snakk. Og mens forbundslederen holdt appell i Oslo, har det vært holdt lignende arrangementer rundt om i hele landet. Forbundet har oppfordret samtlige medlemmer til å delta i streiken, og lysten til å delta har vært over all forventing.

– Det viser at de to sakene vi sloss for krever oppmerksomhet og positiv respons fra regjeringens side, sier Felix.

Les mer om arrangementet i Oslo sentrum på Nettverk sin hjemmeside.

FKE-kamp på Gardermoen

Mellom 20 og 30 EL & IT medlemmer tok FKE-kampen inn på Oslo Lufthavn Gardermoen. Medlemmer fra Romerike valgte en annen arena for sin streik enn å reise inn til Oslo. Flere samlet seg på Gardermoen for å dele ut informasjon om hvorfor de går til streik i dag, og for å informere den vanlige mann i gata om hvilke konsekvenser det kan få om FKE-forskriften blir liberalisert.

– Vi ønsker å sette fokus på hvor galt det kan gå hvis den nye forskriften blir svekket. Her står arbeidsplassene våre i fare, men også el-sikkerheten i hele landet er truet hvis vi får en langt mer liberal FKE-forskrift, sier Henry Eriksen fra Elektromontørenes fagforening i Oslo og Akershus. Les mer om arrangementet på Gardermoen på Nettverks hjemmeside.

Relevante artikler

189 forslag til endringer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK)

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.