Kontraktjubel i Aibel

Publisert: 15.12.15
(Endret: 07.03.22)

– innholdet kan være utdatert

Sidan 2010 har Aibel hatt kontrakt på flere av Statoils anlegg. Gjennom den nye avtalen fortsetter Aibel med ansvar for til sammen 12 offshore-installasjoner pluss fire landanlegg, og får i tillegg ansvar for Aasta Hansteen.

Den nye avtalen har en varighet på seks år med en opsjon på fire nye år. Aibel har beregnet kontraktsverdien til cirka 7,5 milliarder kroner pluss opsjoner. Med dette vil Aibel utføre vedlikeholds- og modifikasjonsarbeid på over en tredjedel av installasjonene i havet samt på fire av seks landanlegg langs norskekysten, skriver Aibel på sin nettside.

Andre selskaper som har fått kontrakt er Apply Sørco, Reinertsen og Wood Group Mustang, skriver nrk.no.

 

Relevante artikler

EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.
Livesending fra dagskonferanse med temaet «Pensjonsordningene – fra Folketrygden til tjenestepensjoner og AFP».
EL og IT Forbundet ønsker et totalforbud mot bemanningsbransjen, men forslagene som regjeringen har sendt på høring er allikevel et stort og positivt skritt i riktig retning.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.