Kommunalkonferansen 2011

Publisert: 24.05.11

– innholdet kan være utdatert

Om noen måneder er det kommune- og fylkestingsvalg. For medlemmer og tillitsvalgte i EL & IT Forbundet betyr det mye. Mange av våre arbeidsgivere er kommunalt eid og utviklingen i kommuner og fylkeskommuner har påvirkning på alle. Ikke minst gjelder dette energiselskapene, men like mye alle våre medlemmer som innbyggere i sin kommune.

Det er nære ting som er viktige i lokalvalg: hverdagen i skoler, SFO og barnehager, i eldreomsorgen og i kollektivtrafikken. Det viktigste vi gjør som tillitsvalgte er å oppsøke både medlemmer og potensielle medlemmer. Vi må få i gang den gode samtalen om de avgjørende veivalgene og få folk til å gjøre det aller viktigste – å bruke stemmeretten sin.

Valgverksted

Kommunal 2011 er et valgverksted hvor du får møte andre tillitsvalgte som også har som sin fremste oppgave å gjøre denne motivasjonsjobben i sin egen kommune, på sin egen arbeidsplass. Du får politisk kunnskap og oppdatering om viktige temaer i valgkampen. Og du får konkrete forslag til aktiviteter som kan gjøre valgkampen ekstra interessant. Rundt kafébordet kan du bryne dine egne standpunkt på andre tillitsvalgte – det er god trening til selve valgkampen og møtet med alle menneskene som vi ønsker skal strømme til valgurnene for stemme på partier som støtter våre krav.

I tillegg til andre tillitsvalgte har vi dyktige og interessante forelesere som Gerd Liv Valla, Magnus Marsdal, Linn Herning og Fanny Voldnes.

Kommunalkonferansen arrangeres som vanlig av LO Kommune og lederne fra de fem forbundene er inviterte til å fortelle hvorfor det er viktig at fagbevegelsen engasjerer seg i valgkampen.

Relevante artikler

Etter tre dager med forhandlinger ble EL og IT Forbundet og Fornybar Norge enige.
Kl. 1800. torsdag 23. mai brøt EL og IT Forbundet forhandlingene med Abelia om IKT-overenskomsten.
Dersom meklingen mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro ikke fører fram skal det streikes i disse bedriftene.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.