Kommunal ’19 – årets valgverksted!

Publisert: 08.05.19

– innholdet kan være utdatert

Skal fagbevegelsen sikre rødgrønt flertall i flest mulig kommuner og fylkesting, må arbeidet starte tidlig. Kommunalkonferansen 2019 gir deltakerne faglig ballast og konkrete verktøy for å lykkes i valgkampen.

Når: 12. og 13. juni

Hvor: Quality Airport Hotel Gardermoen

Påmeldingsfrist: 24. mai

Påmelding: http://kommunal.no

Innledere og gjester

Ingen forberedelse til valgkamp uten politikere; partilederne på den rødgrønne siden, Jonas Gahr Støre, Audun Lysbakken, Trygve Slagsvold Vedum og Bjørnar Moxnes, kommer til konferansen.

Det samme gjør LO-leder Hans-Christian Gabrielsen og flere forbundsledere som skal innlede og delta i debatter. Også forskere, lokalpolitikere, representanter fra tenketanker og tillitsvalgte deltar – på seminarer og i paneldebatter.

Mellom de faglige temaene blir det kulturelle innslag med kjente kunstneriske utøvere.

Tillitsvalgtåret 2019

I løpet av konferansen skal tillitsvalgte, som utgjør tusenvis av våre hverdagshelter, hedres i forbindelse med Tillitsvalgtåret 2019.

Program og praktisk informasjon

Arrangører av kommunalkonferansen

Fagforbundet, Fellesorganisasjonen (FO), Skolenes landsforbund, Creo – forbundet for kunst og kultur og EL og IT Forbundet  

Relevante artikler

– Har vært et behov lenge, sier EL og IT Forbundet, som ønsker satsningen velkommen.
– Utredningsarbeidet må starte så fort som mulig, utrykte EL og IT Forbundet når de i dag møtte statssekretæren i kommunal og distriktsdepartementet.
Regjeringa foreslår grep for å få fart på energieffektiviseringen i bygg i statsbudsjettet for 2023. EL og IT Forbundet hadde forventet mer.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.