Kollega-kampanje

- innholdet kan være utdatert

Du kan også hylle en kollega ved å lage en nyhetsartikkel eller nominere din kollega til en drømmestart på arbeidsdagen.

På kampanjenettstedet www.godkollega.no finner du også de ti vanligste spørsmålene som Arbeidstilsynets svartjeneste mottar og svar på disse.
Nominer din kollega til en drømmestart på arbeidsdagen
Meld på din gode kollega i konkurransen om å få en drømmestart på en helt vanlig arbeidsdag. Med skjult kamera på slep, vil den utvalgte i løpet av noen korte morgentimer oppleve å bli satt i sentrum av en serie overraskelser. Din kollega vil ikke forstå sammenhengen i opplevelsene før det kulminerer i en særdeles hyggelig seremoni på arbeidsplassen hvor alt blir avslørt. Overraskelsene og dramaturgien skreddersyr vi sammen med deg slik at din kollega får en best mulig opplevelse.

Filmen blir en del av kampanjen «Gode kolleger – en del av jobben» og publiseres på nett og i beste reklametid på TV2. – Bli med, da vel!Hver og en av oss kan påvirke arbeidsmiljøet– for oss selv og våre kolleger.
Alle må bidra til arbeidsmiljøet
– Det er arbeidsgiver som har hovedansvaret for arbeidsmiljøet på arbeidsplassen. Verneombud og tillitsvalgte er viktige hjelpere. Samtidig ser vi et stort potensial ved å engasjere arbeidstakerne. Vi ønsker med denne kampanjen å appellere til den enkelte om å bli bevisst sitt ansvar og sine muligheter. Vi vil at folk skal tenke at det er mulig for hver og en av oss å gjøre en forskjell, sier Arbeidstilsynets direktør Ingrid Finboe Svendsen.