Klart JA i uravstemning på Norsk Helsenett SF

Publisert: 13.07.18

– innholdet kan være utdatert

Resultatet av forhandlingene om opprettelse av avtale har vært ute til uravstemning blant EL og IT Forbundets medlemmer i Norsk Helsenett SF.

80 prosent av medlemmene som er omfattet av avtalen, deltok i uravstemningen og av dem som deltok stemte 100 prosent JA til avtalen.

– I Oslo har det vært utdeling av informasjonsløpesedler utenfor virksomheten og i Trondheim er det opprettet kontakt med distriktssekretæren. I Tromsø håper vi på aktivitet overfor denne bedriften i verveuka, sier forbundssekretær Reidunn Wahl.

Avtalen trykkes opp etter ferien.

Bildet: Fra venstre: Adm.dir. Håkon Grimstad og seksjonsleder HR og kommunikasjon Sanna Dyrkorn fra Norsk Helsenett og forbundssekretærene Reidunn Wahl og Hjørdis Henriksen.

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.