Karianne Hansen Heien ny forbundssekretær i EL og IT Forbundet

- innholdet kan være utdatert

Hansen Heien er 36 år, fra Spydeberg i Østfold, men har vært bosatt i Oslo siden 1999.

Tross sin unge alder har hun både bred utdanning og arbeidserfaring. Hansen Heien har flere fag fra UiO: historie, religion, statsvitenskap, pedagogikk og master i utviklingsledelse. Hun tok sist en eksamen i arbeidsrett for 14 dager siden.

Faglig erfaring– Jeg gleder meg til å begynne i EL og IT Forbundet. Det blir spennende å arbeide på en annen måte og i mindre forhold, sier Karianne Hansen Heien.

Med det sikter hun til sine ni år i Fagforbundet, hvor hun har arbeidet som rådgiver for seksjonen «Samferdsel og teknisk» og i forhandlingsavdelingen med ansvar for energi, brann og andre tariffområder.

– EL og IT er toneangivende innen politiske saker jeg mener blir meget viktig framover, og det blir det spennende å være en del av. Jeg kjenner allerede en del tillitsvalgte i forbundet, men gleder meg til å bli kjent med flere, sier Hansen Heien engasjert.

I tillegg til et hektisk arbeidsliv har Karianne en aktivt og varierende fritid. Hun er hundeeier, rir hest (tross alt fra Spydeberg), trener styrke og kampsport.

ArbeidsoppgaverDen nye forbundssekretærene starter i forbundet i månedsskiftet januar/februar 2017. Hun får oppgaver innen tariffspørsmål, forhandlinger, tvister, oppsigelser m.m. innen energisektorens tariffavtaler. Andre oppgaver blir høringer, uttalelser, utredninger og politisk arbeid innen energiområdet.