Karianne Hansen Heien ny forbundssekretær i EL og IT Forbundet

Publisert: 13.12.16

– innholdet kan være utdatert

Hansen Heien er 36 år, fra Spydeberg i Østfold, men har vært bosatt i Oslo siden 1999.

Tross sin unge alder har hun både bred utdanning og arbeidserfaring. Hansen Heien har flere fag fra UiO: historie, religion, statsvitenskap, pedagogikk og master i utviklingsledelse. Hun tok sist en eksamen i arbeidsrett for 14 dager siden.

Faglig erfaring

– Jeg gleder meg til å begynne i EL og IT Forbundet. Det blir spennende å arbeide på en annen måte og i mindre forhold, sier Karianne Hansen Heien.

Med det sikter hun til sine ni år i Fagforbundet, hvor hun har arbeidet som rådgiver for seksjonen «Samferdsel og teknisk» og i forhandlingsavdelingen med ansvar for energi, brann og andre tariffområder.

– EL og IT er toneangivende innen politiske saker jeg mener blir meget viktig framover, og det blir det spennende å være en del av. Jeg kjenner allerede en del tillitsvalgte i forbundet, men gleder meg til å bli kjent med flere, sier Hansen Heien engasjert.

I tillegg til et hektisk arbeidsliv har Karianne en aktivt og varierende fritid. Hun er hundeeier, rir hest (tross alt fra Spydeberg), trener styrke og kampsport.

Arbeidsoppgaver

Den nye forbundssekretærene starter i forbundet i månedsskiftet januar/februar 2017. Hun får oppgaver innen tariffspørsmål, forhandlinger, tvister, oppsigelser m.m. innen energisektorens tariffavtaler. Andre oppgaver blir høringer, uttalelser, utredninger og politisk arbeid innen energiområdet.

Relevante artikler

1. januar 2024 fornyes forsikringene i medlemskapet ditt og du får nye vilkår.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.