Kandidaten: Tore Landmark

Publisert: 29.08.19

– innholdet kan være utdatert

Telemontør hos Eltel Networks. Stiller til valg for Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) i Bergen kommune og Vestland fylke.

Hva er dine hjertesaker?
– Siden jeg stiller til valg for FNB så er det klart at min hjertesak er bompenger. Bompenger er en usosial ekstra skatt som er lagt på en gruppe i samfunnet. Det er gruppen som er nødt til å kjøre bil. Bompengene i byavtalene går til alt annet enn vei, som kollektiv utbygging og sykkelveier. Jeg og FNB mener at det ikke er riktig at bilistene skal ta regningen med utviklingen av kollektivtransport og sykkelveier.

Hvordan påvirker din yrkesbakgrunn ditt politiske engasjement?
– 
Som servicemontør som er helt avhengig av bil, så påvirker min yrkesbakgrunn meg på den måten at jeg ser problemene med høye bomkostnader og store parkeringsproblemer for håndverkere. Ut over det så har ikke yrkesbakgrunnen så mye å si for mitt engasjement

Hva gjør du når du skal slappe av?
– Tar en tur med hunden eller bare finner roen og nyter livet.

Les flere intervjuer med EL og ITere som stiller til valg.

Relevante artikler

– Har vært et behov lenge, sier EL og IT Forbundet, som ønsker satsningen velkommen.
– Utredningsarbeidet må starte så fort som mulig, utrykte EL og IT Forbundet når de i dag møtte statssekretæren i kommunal og distriktsdepartementet.
Regjeringa foreslår grep for å få fart på energieffektiviseringen i bygg i statsbudsjettet for 2023. EL og IT Forbundet hadde forventet mer.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.