Kandidaten: Tor-William B. Paasche

Publisert: 22.08.19

– innholdet kan være utdatert

Elektriker. Stiller til valg for SV i Fauske kommune.

Hva er dine hjertesaker?
– En av mine største hjertesaker dette valget er Nord-Norgebanen, Fauske ligger midt i smørøyet for å bli Nord-Norges knutepunkt. Det vil gi arbeidsplasser, og ringvirkningene er jo selvsagt; store! Jeg vil at Fauske skal vær en kommune der bedrifter ønsker å etablere seg, med rimelige tomter, god logistikk og sikker kraft forsyning. Fauske skal være en foregangskommune der 100% heltids-stillinger skal være normen, og deltid skal være valgfritt. Vi skal være en kommune som stiller lærlingekrav i anbudene. Og vi skal ta inn lærlinger og kunne tilby de rimelige boliger under utdannelsen.

Hvordan påvirker din yrkesbakgrunn ditt politiske engasjement?
– Min yrkesbakgrunn har ikke påvirket meg så veldig når det kommer til mitt politiske engasjement, annet en at jeg ser hvor viktig trepartssamarbeidet er. At kommuner og staten kan legge føring i anbudsrundene mm. Jeg ble politisk «våken» var under mitt engasjement som ungdomstillitsvalgt i EL og IT Forbundet, under paneldebatter som ungdommen hadde, og andre møter med politikere på konferanser og kurs.

Hva gjør du når du skal slappe av?
– Jeg slapper mest av når jeg er på jakt, fisker og generelt er ute i naturen. Når jeg lager mat. Og spiller litt videospill. Og etter en fotballkamp der Liverpool har selvfølgelig vunnet.

Relevante artikler

Etter tre dager med forhandlinger ble EL og IT Forbundet og Fornybar Norge enige.
Kl. 1800. torsdag 23. mai brøt EL og IT Forbundet forhandlingene med Abelia om IKT-overenskomsten.
Dersom meklingen mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro ikke fører fram skal det streikes i disse bedriftene.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.