Kandidaten: Sigurd Sævareid

Publisert: 08.08.19

– innholdet kan være utdatert

Elektriker. Stiller til valg for Ap i Stord kommune.

Hva er dine hjertesaker?

– Eg brenn for at alle skal ha dei samme mulighetene, uansett alder og bakgrunn. Det er viktig for meg at kommunen skal vera eit godt eksempel for andre når det gjeld seriøst arbeidsliv og ansattmedverknad. 
Eg ynskjer at Stord kommune skal ha eit rikt kulturliv, samt vera ein god vertskommune for dei som kjem på besøk.

Hvordan påvirker din yrkesbakgrunn ditt politiske engasjement?

 Mitt politiske engasjement startet allerede på videregående skule. På den tida som elevrådsleiar og medlem i Sosialistisk Ungdom. Vidare er det klart at mitt verv som tillitsvalgt har påvirket meg politisk. At eg er elektriker med fagbrev gjør til at arbeidspolitiske saker er viktig for meg personlig.

Hva gjør du når du skal slappe av?

– Då tar eg med meg fiskestanga og tar turen ned på eit berg, heilt aleine. 

 

Relevante artikler

Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.