Kandidaten: Sigurd Sævareid

- innholdet kan være utdatert

Elektriker. Stiller til valg for Ap i Stord kommune.

Hva er dine hjertesaker?

– Eg brenn for at alle skal ha dei samme mulighetene, uansett alder og bakgrunn. Det er viktig for meg at kommunen skal vera eit godt eksempel for andre når det gjeld seriøst arbeidsliv og ansattmedverknad. 

Eg ynskjer at Stord kommune skal ha eit rikt kulturliv, samt vera ein god vertskommune for dei som kjem på besøk.

Hvordan påvirker din yrkesbakgrunn ditt politiske engasjement?

 Mitt politiske engasjement startet allerede på videregående skule. På den tida som elevrådsleiar og medlem i Sosialistisk Ungdom. Vidare er det klart at mitt verv som tillitsvalgt har påvirket meg politisk. At eg er elektriker med fagbrev gjør til at arbeidspolitiske saker er viktig for meg personlig.

Hva gjør du når du skal slappe av?

– Då tar eg med meg fiskestanga og tar turen ned på eit berg, heilt aleine.