Kandidaten: Håvard Vinje

Publisert: 22.08.19

– innholdet kan være utdatert

Energimontør og elektriker (serviceingeniør). Stiller til valg for Arbeiderpartiet i Levanger.

Hva er dine hjertesaker?
– Som mangeårig tillitsvalgt er jeg naturlig nok veldig opptatt av arbeidsliv. Retten til heltid innen omsorgsyrkene vil være en fanesak for meg som eventuell folkevalgt. Jeg er også opptatt av at kulturlivet i Levanger må få seg et løft, og kommer til å jobbe for å få på plass et nytt bibliotek kombinert med kino.

Hvordan påvirker din yrkesbakgrunn ditt politiske engasjement?
– Jeg tror min yrkesbakgrunn gjør meg i bedre stand til å se hvor skoen trykker hos vanlige arbeidsfolk, og det vil i sin tur være førende for hva slags politikk jeg mener vi bør føre.

Hva gjør du når du skal slappe av?
– Ingenting senker roen som en tur i fjellet. Der trives jeg like godt alene som sammen med andre. Hytta til min kones familie er også et avslappende sted å være. 

Relevante artikler

– Har vært et behov lenge, sier EL og IT Forbundet, som ønsker satsningen velkommen.
– Utredningsarbeidet må starte så fort som mulig, utrykte EL og IT Forbundet når de i dag møtte statssekretæren i kommunal og distriktsdepartementet.
Regjeringa foreslår grep for å få fart på energieffektiviseringen i bygg i statsbudsjettet for 2023. EL og IT Forbundet hadde forventet mer.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.