Kandidaten: Geir Aasen

- innholdet kan være utdatert

Forbundssekretær. Stiller til valg for Rødt i Aurskog-Høland kommune og Viken fylkeskommune.

Hva er dine hjertesaker?

– For meg er et organisert og seriøst arbeidsliv blant de viktigste sakene. Andre er IT-politikk, personvern og kollektivtransport.

Hvordan påvirker din yrkesbakgrunn ditt politiske engasjement?

– Mine erfaringer som tillitsvalgt har lært meg at det er et sterkt behov for en slagkraftig fagbevegelse og en sterk venstreside i politikken. Det betyr at vi må arbeide politisk for å sikre ansattes rettigheter og at lover og regler følges. Jeg er heldig som også kan jobbe for slike endringer i min stilling som forbundssekretær i EL og IT Forbundet.

Hva gjør du når du skal slappe av?

– På fritida blir det data, gaming, se på fotball eller serie og klimpre litt på banjoen.