Kampanje for organisering i USA

Publisert: 26.09.11

– innholdet kan være utdatert

T-Mobiles ansatte i USA ønsker å bli medlemmer av Communications Workers of America (CWA-TU). Bedriftsledelsen har svart med trusler og skremselspropaganda og ledelsens mål er å blokkere ethvert forsøk på organisering.

Kjenner rettighetene

Deutsche Telekom, morselskapet til T-Mobile USA, har et fyldig dokument med oversikt over arbeidstakeres rettigheter, deltakelse i kollektive forhandlinger knyttet til lønns- og arbeidsvilkår i Tyskland og generelt om respekt for ansatte.

Globalt samarbeid

UNI Global Union samarbeider på tvers av den globale fagbevegelsen for å gi Deutsche Telekom klar beskjed om hva som forventes av et konsern om sosial rettferdighet.

Ber om solidaritet

UNI oppfordrer alle sine medlemmer til solidaritet med telekomarbeiderne i deres kamp for faglige rettigheter. Tusenvis har allerede vist sin solidaritet. Delta i aksjonen om å kreve at T-Mobile USA stopper mobbing av arbeidere og å la arbeiderne selv få bestemme om de vil være fagforeningsmedlem.

Her kan du delta i kampanjen “No more fear at T-Mobile USA!”

Relevante artikler

Klokka 04.00 natt til onsdag 17. april ble det brudd i tarifforhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO på Telenoroverenskomsten
Her kan de lese kravene som EL og IT Forbundet fremmer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK).
The Electricians’ and IT Workers’ Union has submitted demands on several fronts.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.