IT-streik i England

Publisert: 30.04.13

– innholdet kan være utdatert

Arbeiderne som hovedsaklig jobber på offentlige kontrakter, protesterer mot en reallønnsvekst på 1,6 prosent.

– Våre medlemmer er fast bestemt på å få et forlik som betyr en vekst i reallønna. Hewlett Packard tjener en formue på det arbeidet våre medlemmer gjør. Vi vil ha en del av denne formuen, sier forbundssekretær Alan Brown i Public and Commercial Service Union (PCS) i England.

1500 færre ansatte

De fagorganiserte i PCS protesterer også på at mellom 1300 og 1500 ansatte i Hewlett Packard England mister jobbene sine fra nå og fram til oktober 2014.

– Det er våre medlemmer som skaper omsetning i selskapet. En anstendig lønn og jobbsikkerhet er det minste de fortjener tilbake. Vi er fast bestemt på å vinne denne tvisten, sier Alan Brown.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.