It-folk jobber mest hjemme

Publisert: 12.10.11

– innholdet kan være utdatert

Stadig flere yrker og arbeidsplasser har tilrettelagt for fjernjobbing.

En undersøkelse utført av Infact for Xtra personell viser at stadig flere arbeidsgivere gir sine ansatte muligheten til å jobbe fra andre steder enn på kontoret.

Totalt sier 44 prosent av de spurte sier at de har mulighet til å fjernjobbe.

Men noen yrker er mer tilrettelagt enn andre, for hele 77,7 prosent av folk i it-bransjen svarer at arbeidsgiver har tilrettelagt fjernjobbing for dem.

Ledende på utstyr

Undersøkelsen viser også at it-bransjen er ledende når det gjelder utstyr arbeidsgiver gir sine ansatte for å tilrettelegge for fjernjobbing.

76,7 prosent har fått laptop av arbeidsgiver for å ha muligheten for fjernjobbing.

Samtidig kan it-bransjen skryte av å være den bransjen som de fleste svarer at de jobber mer etter de fikk muligheten til å jobbe fra andre steder enn kontoret.

Hele 39,7 prosent i it-bransjen svarer at de jobber mer enn før, og til sammenligning er det bare 12,9 prosent som kan svare det samme innen handel og kontor.

Les mer om undersøkelsen på computerworld.no.

Relevante artikler

Klokka 04.00 natt til onsdag 17. april ble det brudd i tarifforhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO på Telenoroverenskomsten
Her kan de lese kravene som EL og IT Forbundet fremmer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK).
The Electricians’ and IT Workers’ Union has submitted demands on several fronts.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.