Ingen LO-streik

Publisert: 09.11.10

– innholdet kan være utdatert

I 02-tiden tirsdag morgen kunne Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening (AAF) og Handel og Kontor undertegne protokollen fra riksmekler Kari Gjesteby. Selv om de ikke er jublende glade over innholdet, mener HKs forhandlingsutvalg å ha kommet styrket ut av meklingsrunden.
– Vi fikk mer ut av dette enn vi fikk gjennom forhandlingene med AAF, konkluderer leder av HK-klubben i LO, Odd-Erik Kokkin.

Han og forhandlingsleder Karin Solum er tilfreds med blant annet 10.000 kroner i økt lønn og større innflytelse over lønnsinnplassering av de ansatte.
– Det var så langt vi kom i denne runden uten å måtte gå til streik. Det var noe vi ville unngå, sier hun.

Les mer om dette på Frifagbevegelse.no. Les mer om meklingsresultatet på handelogkontor.no.

Relevante artikler

Vi har satt oss som mål å organisere mange flere innenfor IT-bransjen. Derfor søker vi nå etter en engasjert og dedikert person til stillingen som rådgiver IT.
Telenor velger å kvitte seg med over 100 ansatte, inkludert hele kundesentret på Rørvik nord i Trøndelag. EL og IT Forbundet reagerer på begrunnelsen som selskapet gir for oppsigelsene.
Kontoret er stengt fra 22. mars til 2. april.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.