IMF og ILO-konferanse i Oslo

Publisert: 10.09.10

– innholdet kan være utdatert

Internasjonal fagbevegelse er sterkt representert på konferansen som har  sysselsetting, utvikling og finanskrise som temaer.

Fagbevegelsen

I tillegg til Flåthen deltar også den tyske LO-lederen og president i Internasjonal Faglig samorganisasjon (ITUC), Michael Sommer. ITUCs nyvalgte generalsekretær, Sharan Burrow deltar i en av konferansens rundebordsdiskusjoner.

Politikere

Arrangørene har fått med seg et topptungt lag. Under åpningen deltar statsminister Jens Stoltenberg, pengefondets sjef Dominique Strauss-Kahn, ILOs generaldirektør Juan Somavia og Spanias statsminister Jose Rodriguez Zapatero. I tillegg skal også Liberias president Ellen Johnson Sirleaf og Hellas statsminister George Papandreou tale.

250 deltakere

Rundt 250 representanter fra fagbevegelsen, arbeidsgiverorganisasjoner, ILO og IMF har takket ja til den personlige invitasjonen til konferansen. I tillegg er det påmeldt en rekke forskere.

Relevante artikler

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.