IMF og ILO-konferanse i Oslo

Publisert: 10.09.10

– innholdet kan være utdatert

Internasjonal fagbevegelse er sterkt representert på konferansen som har  sysselsetting, utvikling og finanskrise som temaer.

Fagbevegelsen

I tillegg til Flåthen deltar også den tyske LO-lederen og president i Internasjonal Faglig samorganisasjon (ITUC), Michael Sommer. ITUCs nyvalgte generalsekretær, Sharan Burrow deltar i en av konferansens rundebordsdiskusjoner.

Politikere

Arrangørene har fått med seg et topptungt lag. Under åpningen deltar statsminister Jens Stoltenberg, pengefondets sjef Dominique Strauss-Kahn, ILOs generaldirektør Juan Somavia og Spanias statsminister Jose Rodriguez Zapatero. I tillegg skal også Liberias president Ellen Johnson Sirleaf og Hellas statsminister George Papandreou tale.

250 deltakere

Rundt 250 representanter fra fagbevegelsen, arbeidsgiverorganisasjoner, ILO og IMF har takket ja til den personlige invitasjonen til konferansen. I tillegg er det påmeldt en rekke forskere.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.