IMF og ILO-konferanse i Oslo

Publisert: 10.09.10

– innholdet kan være utdatert

Internasjonal fagbevegelse er sterkt representert på konferansen som har  sysselsetting, utvikling og finanskrise som temaer.

Fagbevegelsen

I tillegg til Flåthen deltar også den tyske LO-lederen og president i Internasjonal Faglig samorganisasjon (ITUC), Michael Sommer. ITUCs nyvalgte generalsekretær, Sharan Burrow deltar i en av konferansens rundebordsdiskusjoner.

Politikere

Arrangørene har fått med seg et topptungt lag. Under åpningen deltar statsminister Jens Stoltenberg, pengefondets sjef Dominique Strauss-Kahn, ILOs generaldirektør Juan Somavia og Spanias statsminister Jose Rodriguez Zapatero. I tillegg skal også Liberias president Ellen Johnson Sirleaf og Hellas statsminister George Papandreou tale.

250 deltakere

Rundt 250 representanter fra fagbevegelsen, arbeidsgiverorganisasjoner, ILO og IMF har takket ja til den personlige invitasjonen til konferansen. I tillegg er det påmeldt en rekke forskere.

Relevante artikler

Dessuten har vi greid å få en ramme for kommuneoppgjøret på 5,4 prosent, noe som er godt over resultatet fra frontfaget, sier Mette Nord, leder av LO Kommune.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.