Hva mener partiene?

Publisert: 11.08.15

– innholdet kan være utdatert

Det er i lokalsamfunnet vi lever og arbeider. Det er her velferdens skapes. I folderen finner du en oversikt over hva de politiske partiene mener i saker som er viktig for deg i din hverdag.

Kommunene har ansvaret for at barn og unge får en trygg oppvekst og en god skole. For at eldre får en verdig alderdom. For at alle innbyggerne får de velferdstjenestene de trenger for å leve gode liv. 

Sjekk hva partiene mener om politiske saker som er viktig for deg!  

Kommuner som stiller opp

Kommunen er landets største arbeidsgiver og arbeidsplassen til mange LO-medlemmer. Trygge ansatte i hele, faste stillinger og med anstendige lønns- og arbeidsvilkår er viktig for kvaliteten på tjenestene, og kan sette standarden for andre virksomheter. Som stor innkjøper kan kommunene også stille krav til leverandører av varer og tjenester.

Relevante artikler

– Har vært et behov lenge, sier EL og IT Forbundet, som ønsker satsningen velkommen.
– Utredningsarbeidet må starte så fort som mulig, utrykte EL og IT Forbundet når de i dag møtte statssekretæren i kommunal og distriktsdepartementet.
Regjeringa foreslår grep for å få fart på energieffektiviseringen i bygg i statsbudsjettet for 2023. EL og IT Forbundet hadde forventet mer.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.