Human Rights Human Wrongs

Publisert: 09.02.12

– innholdet kan være utdatert

Dette er den eneste filmfestivalen i Norden som hvert år vier hele sitt program til å belyse den aktuelle menneskerettighetssituasjonen i verden.

Ikke-vold og rettferdighet

Festivalen består av en rekke norske og internasjonale dokumentarfilmer, fordelt på fire tema: Ikke-voldelige revolusjoner, status illegal, næringsliv og menneskerettigheter, samt kampen for rettferdighet.

Flere visninger i år

Human Rights Human Wrongs arrangeres i samarbeid mellom Oslo Dokumentarkino, Menneskerettighetshuset i Oslo og Oslosenteret for fred og menneskerettigheter.

Nytt av året er også flere visningssteder. I år blir det visninger på Vika kino og Litteraturhuset, i tillegg til Parkteatret.

Se program, filmtrailere, debattema, nasjonale og internasjonale gjester m.m. på www.humanfilm.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.