-Håper Stoltenberg holder ord

Publisert: 08.08.11

– innholdet kan være utdatert

Overvåkingsforsker Sissel Haugdal Jore er doktorgradstipendiat ved Universitetet i Stavanger. Hun tror det kommer en ny debatt om dagens overvåkingstiltak er gode nok. Forrige debatt var etter 11. september 2001 og da innførte Norge sikkerhetstiltak blant annet innen luftfart og skipsfart, skriver NRK.no.

Stopp Datalagringsdirektivets leder, Anders Brenna, håper Stoltenberg følger egne ord og ikke det som president Georg Bush gjorde for 10 år siden. Bush var moderat den første tiden, men så kom det ene tiltaket etter det andre.

Det er lover som mer eller mindre har ødelagt det amerikanske samfunnet, sier Brenna til NRK.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.