Hans O. Felix til Arendalsuka

Publisert: 29.07.13

– innholdet kan være utdatert

 

Temaet er viktigheten for norsk arbeidsliv og fagbevegels og en fortsatt rødgrønn regjering etter stortingsvalget 2013.

Om konferansen

Konferansen åpnes klokka 10:00 av Kjell-Arne Andersen, styreleder i LO i Aust-Agder.

Deretter innleder arbeidsminiser Anikken Huitfeldt om temaet:   Regjeringens viktigste målsettinger for norsk arbeidsliv og skillelinjer i arbeids- og næringspolitikken.

Neste på talerstolen er LO-leder Gerd Kristiansen, som skal snakke om hvorfor en rødgrønn regjering er viktig for norsk arbeidsliv og LO.

Paneldebatt

Etter pause er det innledninger fra forbundene, og det hele avsluttes med paneldebatt. Deltakere er forbundsleder Roger Hansen, NTF, forbundsleder Mimmi Kvisvik, FO, forbundsleder Hans Felix, EL & IT Forbundet, forbundsleder Erna Hagensen, NAF, forbundsleder Jan Davidsen, Fagforbundet, forbundsleder Jackueline Smith, Norsk Sjømannsforbund, Morten Larsen, Fellesforbundet, ADK og Lars Iver Wiig, NNN, konserntillitsvalgt i Tine.

Om Arendalsuka

Konferansen er en del av Arendalsuka, som arrangeres for andre gang. Uka er en arena for uformelle møter mellom næringsliv og politikk. Årets uke varer fra 7. august til 13. august med en bredt og interessant program.

Partilederdebatt

Blant annet sender NRK partilederdebatten 12. august og markerer dermed starten på valgkampen 2013. Debatten sendes direkte fra Arendal kultur- og rådhus.

Les mer om Arendalsuka.

Relevante artikler

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.