Han er vår nye forbundssekretær og akkordekspert

Publisert: 02.10.18

– innholdet kan være utdatert

Kim André Arnesen er ansatt som forbundssekretær ved forbundskontoret til EL og IT Forbundet. Arnesen skal ha Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK) og Heisoverenskomsten som hovedområder. I tillegg skal han arbeide med akkordtariffen for landbasert virksomhet.

– Det siste passer bra, for jeg har arbeidet på akkord i årene hos Caverion, smiler Arnesen.

Arnesen er 38 år, har fagbrev som elektriker og har arbeidet 20 år i Caverion i Askim, som med sine 60 ansatte er den største installatøren i Indre Østfold. Han har lang fartstid som tillitsvalgt, blant annet som klubbleder og medlem av forhandlingsutvalget for Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK) siden 2012. Medlemmene til forhandlingsutvalget for LOK velges av landstariffkonferansen, som holdes hvert annet år.

– Jeg hadde fine år i Caverion, både som tillitsvalgt og elektriker. Bedriften har et godt arbeidsmiljø, sier Arnesen.

Arbeidsmiljøet, nærheten til arbeidsstedet og pendling fra Askim til Oslo hindret ham ikke fra å søke på stillingen som forbundssekretær.

– Det er en utfordring jeg gjerne ville ha. Og allerede etter et par dager vet jeg at det er mye å sette seg inn i. Dette er lærerikt og jeg skal arbeide mye med tariffspørsmål, som jeg har gjort som både klubbleder og som leder av tariffutvalget i Elektroarbeidernes Fagforening i Østfold, sier Arnesen.

Relevante artikler

Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.