Gregersen hedret av Isaksen

Publisert: 09.12.14

– innholdet kan være utdatert

– Ragnar Gregersen og Gunnar Visnes har begge vært to meget toneangivende og dedikerte mennesker innen norsk fag- og yrkesutdanning. De har vært med og formet den lenge før begreper som reform 94 og kunnskapsløftet kom på banen,  sa kunnskapsminister Isaksen i sin tale og understreket at både Gregersen og Visnes har brent for å beskytte og utvikle elektrofagene og kompetanseinnholdet i elektrofagene i alle åra de har holdt på.

– De har begge bidratt sterkt til å gjøre norsk fag og yrkesutdanning bedre, sa Isaksen, referert på nelfo.no

Etter talen delte han ut diplom utformet som et fagbrev i faget “Norsk fag- og yrkesutdanning”.

I likhet med Isaksen, takker EL & IT Forbundet for Ragnar Gregersens innsats og arbeid med yrkesfag, og spesielt elektrofagene.

 

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.