Gratulerer til fagforeningskamerater!

Publisert: 26.01.11

– innholdet kan være utdatert

I morges falt dommen fra Oslo tingrett som slår fast at LO, HK og Fellesforbundets varslede sympatistreik og boikott er lovlig.

– Vi har ment at vi har retten på vår side, men dommen er sterk og klar. Vi har tapt på alle punkter. Vi respekterer dommen, selv om vi har en annen oppfatning av loven, sier Sven Strøm, daglig leder i Bekken & Strøm, til FriFagbevegelse.

Allerede torsdag holdet det et styremøte i bedriften, men daglig leder  mener utfallet er klart. Tariffavtalene med Handel og Kontor og Fellesforbundet blir undertegnet.

Og EL & IT Forbundet gratulerer med seieren.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.