Godt Statkraft-resultat

Publisert: 20.05.10

– innholdet kan være utdatert

Statkraft fikk et resultat før skatt på 7.492 millioner kroner i årets første kvartal, sammenlignet med 4.348 millioner kroner i tilsvarende kvartal i fjor.

Selskapet fikk et driftsresultat på 5.282 millioner kroner i første kvartal i år, sammenlignet med 3.430 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Driftsinntektene endte på 10.507 millioner kroner i årets første kvartal, mens de endte på 8.031 millioner kroner i fjorårets første kvartal.

Statkraft produserte 18,4 TWh kraft i første kvartal, sammenlignet med 17,1 TWh i første kvartal i fjor. Gasskraft bidro til den økte produksjonen. Produksjonen fra vannkraftverkene var på nivå med samme periode i fjor.

Magasinfyllingen for Norge samlet sett var ved utgangen av mars på 62,7 prosent, tilsvarende 27,9 TWh.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.