Gode tilbakemeldinger etter Startkurs

Publisert: 27.04.16

– innholdet kan være utdatert

Det er Utviklingsavdelingen som har utformet kurset og målet er at kurset skal tilbys og gis til nye tillitsvalgte tre måneder etter at de har påtatt seg tillitsvalgtoppgaver.

Avdelingsleder Monica Derbakk deler ut kursbevisPilotkurset ble gjennomført med 21 deltakere, og fra dem kom det positive tilbakemeldinger om at kurset var bra, lærerikt og meget nyttig. Kurset ga dem gode tips og kunnskap om utføring av verv som tillitsvalgt. Det ble også framhevet at kurset bør være obligatorisk.

Kursinnhold

  • De sentrale temaene var
  • Demokratiets betydning i samfunn og arbeidsliv
  • Hva det innebærer å være tillitsvalgt, oppgaver, rettigheter og plikter
  • Hvordan forberede og gjennomføre møter i egen organisasjon
  • Møter med medlemmer
  • Møter i bedriften
  • Bli kjent med lov, forskrift og avtaleverk

– Kurset ble fulltegnet straks det var lagt ut, og vi måtte dessverre si nei til mange. Utviklingsavdelingen skal finpusse kursopplegget og gjøre det tilgjengelig i kursmodulen, slik at distriktene tar i bruk kurset, sier Monica Derbakk, leder av Utviklingsavdelingen.

Kursutviklere har vært forbundssekretærene Hjørdis Henriksen, Are Solli og Kai Christoffersen, samt leder av Rogaland Elektromontørforening, Øivind Wallentinsen, og Monica Derbakk.

 

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.