Gode resultater mot datakrim

Publisert: 26.02.14

– innholdet kan være utdatert

Europols senter for bekjempelse av datakriminalitet (European Cyber Crime Center, EC3) markerte 10. februar sitt første år med full drift siden opprettelsen i januar 2013.

Seminar

Hendelsen ble markert i form av et halvdagsseminar.EUs kommissær for innenrikssaker, Cecilia Malmström, åpnet markeringen med å understreke viktigheten av fortsatt satsing på bekjempelse av kriminalitetsområdet på EU-nivå.

Mange utfordringer

EC3 nyter suksess i sin bekjempelse av datakriminalitet til tross for en stadig økende mengde bistandsanmodninger fra medlemslandene. Under markeringen 10. februar redegjorde senterets leder, danske Troels Örting, for det første året med full aktivitet og meddelte at senteret mottar et meget høyt volum informasjon fra samarbeidspartnere. En utfordring er å finne den rette informasjonen å gå videre med, og Örting oppfordret alle til mer kvalitetssikring og seleksjon i informasjonsutvekslingen.

Les mer på Europaportalen.

Relevante artikler

189 forslag til endringer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK)

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.