God start for nettvalg

Publisert: 15.08.13

– innholdet kan være utdatert

13 kommuner er med på forsøksprosjektet med nettavstemning. Kommunevalget i 2011 var første prøvesten, men nå er prosjektet utvidet med to nye kommuner.

Med korrigering for økningen i antall kommuner, er det en kraftig økning i deltakelsen i nettvalg i år.

– Vi er positivt overrasket. Det er jo stor skepsis til internettavstemninger, sier statssekretær Eli Blakstad i Kommunal- og regionaldepartementet til Computerworld.

Kommunaldepartementet er ansvarlige for prosjektet evalg.stat.no.

Muligheten til å forhåndsstemme åpnet mandag i denne uken. det er i kommunene Hammerfest, Tynset, Radøy, Ålesund, Bodø, Vefsn, Sandnes, Bremanger, Mandal, Re, Larvik og Fredrikstad man kan stemme på nett.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.