God pengeflyt i Agder Energi

Publisert: 23.08.13

– innholdet kan være utdatert

Agder Energi (AE) forklarer det gode resultatet med økt vannkraftproduksjon, høyere oppnådde priser og det godt resultat i nettselskapet.

Investeringer

Totale investeringer var 572 millioner kr (391 mill. kr). Innen vannkraft er det investert for 301 millioner kr (156 mill. kr). Økningen er i hovedsak knyttet til utbyggingen av Brokke Nord og Sør, Skarg kraftverk i Setesdal.

Nettselskapet har investert for 182 millioner kr (170 mill. kr), melder AE i en pressemelding.

Utvidelser og nybygging

Agder Energi startet i juni arbeidet med utvidelse av Iveland kraftverk i Iveland kommune og bygging av Lislevatn kraftverk i Evje og Hornnes kommune.

De to kraftverkene vil gi en produksjonsøkning på henholdsvis 150 og 19 GWh. Det tilsvarer totalt forbruket til 8 500 eneboliger.

Relevante artikler

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.