GOD PÅSKE! Forbundskontoret er stengt fram til 18. april

- innholdet kan være utdatert

Kontoret er stengt fra arbeidstidens slutt i dag, men uthvilte ansatte med gå-på-humør møter på kontoret tirsdag 18. april.

Fram til da håper vi alle våre medlemmer og tillitsvalgte tar alle forholdsregler, enten du er hjemme, er i fjellheimen eller tar en tur til utlandet. I den norske fjellheimen stiller Røde Kors med 1 200 frivillige på 150 vaktstasjoner i beredskap i påsken. Samtidig har flere tusen frivillige beredskap hjemme. Det er fantastisk!

Beregn skituren godt!Sen påske betyr sterk sol og råtten snø. Ifølge Røde Kors kan det være flotte løyper på morgener etter kalde netter, men sol og varme gjør snøen tyngre utover dagen. Råtten snø og gjennomslagsføre er en klassiker for skader og henteoppdrag. – Det er lov å snu.

Forholdsregler

Når skaden oppstårTa med deg medlemskort og helst reiseforsikringskortet ditt. Det gjelder også ved uhell i Norge, ikke bare i utlandet.

Last gjerne ned LOfavør-appen til smarttelefonen. Da har du medlemskort og reisekortet med deg.

Meld skade fra inn- og utlandEL og IT-medlemmer kontakter SpareBank 1 døgnåpne alarmsentral ved behov for helsehjelp, +47 22 96 50 45. Sentralen vet hvilke behandlingssteder som anbefales der du er. Ekstra viktig er denne informasjonen når du er i utlandet.

Er det andre ting SpareBank 1 kan hjelpe deg med, ringer du 02300/fra utlandet +47 915 02 300 (legger du til 915 foran 02300 i Norge slipper du betale ekstra som følger med telefonnummer med fem tall).