God og kraftfull tiltakspakke

Publisert: 30.03.12

– innholdet kan være utdatert

– LO har krevd tiltak for å få et mer anstendig arbeidsliv og en seriøs bemanningsbransje. Regjeringen følger langt på vei opp LOs krav i høringen, påpeker Flåthen.

LO har anbefalt politikerne ikke å implementere Vikarbyrådirektivet i norsk rett.

– Men vi står uansett sterkere med denne tiltakspakken, om vi implementerer direktivet eller ikke. Vi merker oss også at hvis Stortinget gir sitt samtykke til implementeringen, vil regjeringen i en erklæring fastslå at den legger til grunn at norske regler om bruk av ansatte i vikarbyrå er forenlig med direktivet, og at lovforslagene fremmes under en uttrykkelig forutsetning om dette, sier han.

Les mer på lo.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.