God mental helse offshore

Publisert: 22.01.13

– innholdet kan være utdatert

I landbasert virksomhet er det en andel på opp mot 13 prosent, mens det innen offshore ligger på rundt 9 prosent.

Forsket på arbeidsmiljø

En gruppe forskere har sett på forekomsten av psykologisk distress og stressorer i arbeidsmiljøet blant ansatte i offshoreindustrien. Forskningen viser at det er lavere psykologisk distress blant arbeidere offshore enn i befolkningen for øvrig.

Nybrott i offshoresektoren

Det er første gang noen har sett på disse sammenhengene i offshoresektoren. Forsker Morten Birkeland Nielsen ved Statens arbeidsmiljøinstitutt og kolleger fra Universitet i Bergen og Høgskolen i Stord/Haugesund har sett på 741 arbeidstagere fra sektoren.

Les mer om forskningen på stami.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.