Glød – digitalt kurs for tillitsvalgte

Publisert: 12.12.17

– innholdet kan være utdatert

Kurset er for tillitsvalgte (dvs alle som er registrert med verv, for eksempel medlem av klubbstyret, i vårt medlemsregister) i EL og IT Forbundet. Det omhandler blant annet tillitsvalgtsrollen, forhandlinger, lov- og avtaleverk og EL og IT Forbundets organisasjon.

Innlogging

Brukere kan logge seg inn her.

Tillitsvalgt, men ingen invitasjon til Glød?

Nye tillitsvalgte i EL og IT Forbundet får invitasjon med informasjon om pålogging til kurset på SMS/e-post. Om du ikke har fått den er dette de mest sannsynlige forklaringene:

  • Det ligger feil kontaktinformasjon i vårt medlemsregister, dvs e-post eller telefonnummer. Dette kan du raskt rette ved å logge deg inn på "Min side".
  • Ditt verv som tillitsvalgt er ikke registrert i medlemsregisteret. Kontakt ditt distrikt, din fagforening eller landsdekkende klubb, og invitasjonen blir automatisk sendt til deg i løpet av et døgn etter at registeringen av vervet er gjort. På "Min side" kan du se hvilke verv som er registrert på deg.

Andre problemer med Glød?

Ta konktakt med oss:

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.