Globaliserings-konferansen 2010

Publisert: 04.03.10

– innholdet kan være utdatert

Årsmøtet i Norges Sosiale Forum (NSF) har valgt en nytt styre som er i full gang med å arrangere tidenes globaliseringskonferanse i november.

Bak Globaliseringskonferansen står en lang rekke organisasjoner som har tilsluttet seg plattformen for Norges Sosiale. Konferansen er et møtested og et samarbeidsforum for aktivister, tillitsvalgte og andre engasjerte i de miljøene i Norge som arbeider for en verden der hensynet til mennesker, samfunn og miljø settes foran hensynet til fortjeneste.

Starter planleggingen

NSF bruker samlinger for å planlegge konferansen. Første samlingi konferanseforum er 13. april. Neste konferanseforum blir 10. juni kl 18.00. Meld fra dersom du ønsker å delta eller ønsker mer informasjon til nsf.koordinator@gmail.com

Relevante artikler

Under minilandsmøtet 2023 samles unge EL og IT medlemmer fra hele landet med ett mål for øye – talerstolen til EL og IT Forbundets landsmøte.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.