Gigantavtale for Ergogroup

Publisert: 20.01.11

– innholdet kan være utdatert

Arbeidet omfatter både løsning og drift, og kontrakten kan vare i hele ti år. For arbeidet kan Ergogroup motta så mye som 200 millioner kroner.

Strategisk viktig

– Avtalen med Oslo kommune er både markedsmessig og strategisk av stor betydning for EDB Ergogroup-konsernet, sier konsernsjef Terje Mjøs i en pressemelding.

– Gjennom denne avtalen skal vi bidra til å videreutvikle Oslo kommune som en fremtidsrettet virksomhet med profesjonelle og effektive hr-prosesser. Samtidig bygger vi enda sterkere kompetanse på leveranser av hr-systemer tilrettelagt for kommuner og andre statlige virksomheter.

Løsningen som skal utvikles omfatter blant annet lønn- og personaladministrasjon, rekruttering, overvåking og oppfølging av sykefravær samt ressurs- og kompetansestyring.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.