Gaza-konsert i dag!

Publisert: 01.09.14

– innholdet kan være utdatert

Andre artister er Don Martin & Nilsenbanden, Kaja Gunnufsen, Fay Hau Wildhagen, Samsaya, Nosizwe Lise Baqwa og Mannskoret.

Liv Tørres, leder av Norsk Folkehjelp, og Mette Nord, forbundsleder i Fagforbundet, skal holde appeller. De kommer begge rett fra Palestina med ferske inntrykk av situasjonen.

Arrangører, og dem som gjør det å arrangere støttekonserten, er Norsk Folkehjelp, Fagforbundet, Industri Energi, EL og IT Forbundet, Fellesorganisasjonen, Norsk fengsels- og friomsorgsforbund, Fellesforbundet, Norsk lokomotivmannsforbund (avd. Oslo), LO m.fl. 

Hold deg oppdatert om arrangementet på facebook.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.