Gaza-konsert i dag!

Publisert: 01.09.14

– innholdet kan være utdatert

Andre artister er Don Martin & Nilsenbanden, Kaja Gunnufsen, Fay Hau Wildhagen, Samsaya, Nosizwe Lise Baqwa og Mannskoret.

Liv Tørres, leder av Norsk Folkehjelp, og Mette Nord, forbundsleder i Fagforbundet, skal holde appeller. De kommer begge rett fra Palestina med ferske inntrykk av situasjonen.

Arrangører, og dem som gjør det å arrangere støttekonserten, er Norsk Folkehjelp, Fagforbundet, Industri Energi, EL og IT Forbundet, Fellesorganisasjonen, Norsk fengsels- og friomsorgsforbund, Fellesforbundet, Norsk lokomotivmannsforbund (avd. Oslo), LO m.fl. 

Hold deg oppdatert om arrangementet på facebook.

Relevante artikler

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.