Frokostwebinar om lokal kraftbransje og kritisk kompetanse

Det å lage og levere strøm er en kjernetjeneste for å sikre bærekraftige lokalsamfunn. Men bransjen er i endring, og behovet for kritisk kompetanse er voksende.

I samarbeid med partene på Energiavtale I og II og Samfunnsbedriftene inviteres det til et frokostwebinar om behovet for kompetanse i lokal kraftbransje. Webinaret går av stabelen 26. oktober mellom kl. 09-10.

Partene i Energiavtale I og II representerer arbeidsgivere og arbeidstakere i mellomstore og små energibedrifter. Sammen har vi fått utarbeidet en rapport fra Oslo Economics om kritisk kompetanse i lokal kraftbransje.

På webinaret presenterer vi funnene fra denne rapporten. Vi setter også søkelyset på hvor viktig det er med godt samarbeid mellom arbeidslivets parter, myndighetene og utdanningsarenaer.

Er du interessert i hvordan din bedrift kan løse utfordringene rundt fremtidens kompetansebehov? Da må du få med deg dette webinaret!

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.

Påmelding