Frist i kveld for Telenor-overenskomsten

Publisert: 06.05.14

– innholdet kan være utdatert

Forbundets forhandlingsutvalg ble valgt av landstariffkonferansen i fjor høst. Utvalget består av Per Gunnar Salomonsen, Esben Smistad, Helge Enger, Ronald Steen, Andor Drag og Astri Skare. Forhandlingene ledes av forbundssekretær Reidunn Wahl.

Forbundets krav er basert på vedtak i landstariffkonferansen, landsstyrets vedtak i desember og LOs representantskap i februar.

– Avstanden var stor ved starten av forhandlingene, men jeg er optimist og tror vi skal finne fram til en løsning, sier forbundssekretær Reidunn Wahl.

Fristen er i kveld klokka 22:00.

Henrik Munthe leder NHOs forhandlingsdelegasjon. 

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.