Fred Løvli er ny forbundssekretær i EL og IT Forbundet

Publisert: 10.01.20

Fred Løvli er ansatt som forbundssekretær i EL og IT Forbundet. Der skal han skal jobbe med lønns- og arbeidsvilkår på energiområdet, blant annet gjennom tarifforhandlinger med Energi Norge og hjelp til medlemmer som opplever konflikter på arbeidsplassen.

Løvli har fagbrev og bakgrunn som elektriker, og har jobbet i energibransjen i mesteparten av sin yrkesaktive karriere. Han kommer fra Midtkraft Nett, hvor han var leder av tilsyn og installasjonsinspektør i Det lokale Eltilsyn (DLE).

– Løvli er en erfaren tillitsvalgt og dreven forhandler. Han er godt kjent med på avtaleverket og energisektoren, og hans mangeårige kompetanse som ansatt i DLE gir oss en verdifull innsikt i kombinasjonen mellom entreprenører, installatører og energiselskaper som vi ikke har hatt før. Løvli er et verdifullt tilskudd for oss, sier Bjørn Fornes, leder av forhandlingsavdelingen i EL og IT Forbundet.  

I høst ble Løvli gjenvalgt til kommunestyret i Krødsherads for Arbeiderpartiet, hvor han også er leder av lokallaget. For øvrig er han stor fan av Bruce Springsteen, Burnley Football Club, fast ansettelser og tariffavtaler.

Løvli erstatter Jarle Eide, som går av med pensjon.

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.