Fotballbaner ryddet for miner

Publisert: 18.03.14

– innholdet kan være utdatert

Det ble funnet miner på en av tre baner det ble søkt på. Fotball for All in Vietnam, som er Norsk Folkehjelps samarbeidspartner, anslår at så mange som 12,950 mennesker drar nytte av at banene er sikret.

Når kronprinsparet denne uken besøker Vietnam skal de innom en av banene som er ryddet for miner og få en introduksjon til Norsk Folkehjelps arbeid i landet.

Arbeidet fortsetter

Norsk Folkehjelp og Football For Vietnam har fått tillatelse til å fortsette ryddingen i 112 skolegårder og fotballbaner de neste månedene. Organisasjonene samarbeider både om å gjøre fotballbaner og skolegårder fri for miner, og om å lære barn og unge om faren med miner og eksplosiver. 

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.